20220914_Aabø_Evensen_008

20220914_Aabø_Evensen_008

Stirling Square kunngjør kjøp av Infobric

27 juni, 2023 Transaksjoner

Vi gratulerer partene involvert i kunngjøringen 21. juni 2023 om at PE-fondet Stirling Square Capital Partners har (via deres datterselskap) inngått en bindende avtale om kjøp av en majoritetsandel i Infobric Group AB, en ledende digitaliseringspartner og leverandør av programvareløsninger for den europeiske byggebransjen, med investeringsselskapet og selger Summa Equity.

Summa Equity vil reinvestere ved siden av Stirling Square og ledelsen i Infobric, som en minoritetsinvestor, samtidig som Stirling Square planlegger å arbeide tett med ledelsen for å fortsette virksomhetens utvidelse til nye markeder og produkter, herunder også ved nye, nøye utvalgte oppkjøp ved siden av den organiske veksten. De økonomiske vilkårene for transaksjonen, som er underlagt sedvanlige regulatoriske godkjennelser, blir ikke offentliggjort.

Infobric har hovedkontor i Sverige med virksomhet over hele Norden og Storbritannia, og er markedsledende i både Sverige, Norge og Storbritannia. Med en skybasert plattform bestående av en pakkeløsning som leveres til over 11.450 kunder og nesten 300.000 arbeidere innen byggesektoren hver dag, bidrar Infobric til den pågående digitaliseringen av byggebransjen og gjør det mulig for kundene effektivt å administrere sikkerhet, maskineri, utstyr, kontrakter og arbeidere med en fordelaktig ressursfordeling og optimalisering av arbeidsstyrken.

  • - Vi er glade for å investere i Infobric sammen med det ambisiøse leder-teamet som har skapt en ledende programvare i byggefasen av byggebransjens verdikjede. Vi ser fram til å ta med vår erfaring innen ConTech-sektoren for å støtte virksomheten i akselereringen av den imponerende veksten og muliggjære ytterligere internasjonal vekst og utvidelse av programvaretilbudet, kommenterer Henrik Lif, partner i Stirling Square.

Advokatfirmaet Vinge har i samarbeid med blant annet Aabø-Evensen bistått som juridisk rådgiver for Stirling Square Capital. Vi ser frem til å bistå videre med å sikre en vellykket gjennomføring av transaksjonen.

For mer informasjon, se lenkene nedenfor.

https://www.stirlingsquare.com/news

https://news.infobricgroup.com/pressreleases/stirling-square-announces-the-acquisition-of-a-majority-stake-in-infobric-from-summa-equity-3260852

 

Vi tror også du vil like

A clear and bold header