20220914_Aabø_Evensen_008

20220914_Aabø_Evensen_008

ProData Consult kjøper Bragd Consulting Network

1 juli, 2021 Transaksjoner
Foto: ProData Consult
 

Den 30. juni inngikk IT-konsulentselskapet ProData Consult avtale med og overtar aksjene i Bragd Consulting Network. ProData Consult blir med oppkjøpet en større aktør i Norge innen formidling av IT-ekspertise med erfarne forretnings- og IT-konsulenter.

– Partnerskapet med ProData Consult er en helt riktig match for oss. Sammen kan vi tilby kundene våre økt tilgang på kompetanse fra et enda større og bredere nettverk av konsulenter og konsulenthus. Nettverket får dermed tilgang til enda flere spennende oppdrag. Vi gleder oss til å bygge videre på de sterke relasjonene vi har med både kunder og samarbeidspartnere, sier Morten Edler Bay, CEO i Bragd Consulting Network.

Bragd Consulting Network ble stiftet i 2014. Morten Edler Bay ble daglig leder i 2016 og firmaet har siden vokst til å bli en betydelig og uavhengig konsulentformidler i det norske konsulentmarkedet. I 2020 omsatte selskapet for NOK 169 millioner.

Oppkjøpet bidrar at ProData Consult blir en enda større aktør i det norske IT-konsulentmarkedet. Dette er det andre store oppkjøpet selskapet gjør i Norge, etter at det kjøpte opp Amesto Consulting i fjor.

– Avtalen med Bragd Consulting Network kompletterer vår norske avdeling, og vil føre til positive synergier for kunder og konsulenter. Den samlede kompetansen og våre moderne IT-systemer – koblet med større kunde- og konsulentbase – styrker oss på alle måter i Norge, sier Sindre Sandaker, Country Manager Norway i ProData Consult.

Aabø-Evensen har bistått ProData Consult og Polaris, et nordisk investeringsselskap lokalisert i København, i forbindelse med transaksjonen.

Les Prodata Consults fullstendige pressemelding her.

 

Vi tror også du vil like

A clear and bold header