20220914_Aabø_Evensen_125.jpg2

20220914_Aabø_Evensen_125.jpg2

Imdex Limited kunngjør kjøp av Devico AS

23 januar, 2023 Transaksjoner

Vi gratulerer partene involvert i kunngjøringen 19. januar 2023 om at Imdex Limited, et ledende globalt gruveteknologiselskap notert på den australske børsindeksen ASX, har (via sitt heleide datterselskap) inngått en bindende avtale om å kjøpe Devico AS, en ledende leverandør av retningsstyrt kjerneboring og løsninger for borehullmåling etablert i 1988 og med hovedkontor i Trondheim, Norge.

Avtalen har en verdi på 324 millioner dollar (omtrent NOK 2 200 millioner) og gir Imdex den ledende markedsposisjonen i Europa og konsoliderer Imdex sin ledende markedsposisjon globalt.

-Tillegget av Devico vil styrke vår posisjon som den ledende leverandøren av avanserte bergkunnskapssensorer og vil etablere vår virksomhet som det ledende retningsstyrte boringsteknologi-selskapet globalt, sier Paul House, administrerende direktør i Imdex.

Goldman Sachs er eksklusiv finansiell rådgiver, mens Aabø-Evensen er ledende juridiske rådgiver for Imdex i forbindelse med oppkjøpet, og vi ser frem til å bistå Imdex videre med å sikre en vellykket gjennomføring av transaksjonen. Avtalen om oppkjøpet er i samsvar med Imdex sin vekststrategi og vil, ved fullføring av oppkjøpet, gjøre det mulig for Imdex å tilby et mer omfattende tilbud til sine kunder.

For mer informasjon, se lenken her

Vi tror også du vil like

A clear and bold header