20220914_Aabø_Evensen_008

20220914_Aabø_Evensen_008

Covid-19 pandemiens effekt på Private Equity transaksjoner i Norge

15 september, 2020 Fagartikler

Til tross for lavere aktivitetsnivå som følge av COVID-19 pandemien, kan norsk M&A komme tilbake til høyere nivåer når situasjonen rundt viruset blir mer avklart for bedrifter og norsk økonomi for øvrig. Ole Kristian Aabø-Evensen, partner og advokat i Aabø-Evensen, forventer fortsatt vekst innen Private Equity-relatert oppkjøpsvirksomhet. Spesielt innen sektorer som TMT, helsetjenester, legemidler, og industri og produksjon.

På den andre siden, er det også sannsynlig at COVID-19-pandemien vil resultere i et økende antall insolvenssaker, særlig innen næringer som reise, turisme og detaljhandel. Dette vil skape en rekke opportunistiske muligheter for investorer som ser på disse bransjene i et mer langsiktig perspektiv.

Les mer om dette, og om hvordan manøvrere seg juridisk innen Private Equity i Norge i dag, i det norske kapitelet i den seneste utgaven av publikasjonen The International Comparative Legal Guide to: Private Equity 2020- en praktisk grenseoverskridende oversikt over juridiske spørsmål innen private equity.

PE20_Norway_ver3_Page_01


Kontakt
Ole K. Aabø-Evensen
(+47) 477 81 840
oka@aaboevensen.com

Fyll ut skjema og last ned publikasjon

Vi tror også du vil like

A clear and bold header