20220914_Aabø_Evensen_008

20220914_Aabø_Evensen_008

Det amerikanske oppkjøpsfondet Francisco Partners kjøper Consignor Group AS for 1,5 milliarder kroner

5 august, 2020 Transaksjoner

Amerikanske Francisco Partners, et ledende globalt private equity-selskap som spesialiserer seg på investeringer i teknologi og teknologibaserte virksomheter, har kjøpt Consignor Group, et ledende nordisk programvareselskap med et klart fokus på leveringsstyringsløsninger for den blomstrende e-handelsnæringen og industribedrifter.

Etter 23 år med eierskap av grunnlegger og administrerende direktør Peter Thomsen, har Consignor Group fått støtte fra Francisco Partners.

"Våre kunder er blant verdens mest suksessrike e-handels- og industribedrifter, som hver av dem forventer at Consignor kan fortsette å vokse og utvikle seg for å støtte dem med kompleksiteten i leveringsstyring for deres nåværende og fremtidige vekstsatsinger. Den nye partneren vår har dyptgående innsikt i bransjen og økonomiske ressurser for å få det til. Jeg er glad for å kunne betjene kundene våre med støtte fra Francisco Partners", sier grunnlegger og administrerende direktør for Consignor Peter Thomsen.

Peter Thomsen vil fortsette som administrerende direktør og 30% aksjonær i Consignor Group.

"Consignor har bygget en programvarevirksomhet med en misunnelsesverdig markedsposisjon og et sterkt kundegrunnlag," kommenterte Petri Oksanen, Partner i Francisco Partners, som vil gå inn i Consignor-styret. "Vi er glade for å støtte teamet når de tar fatt på denne neste fasen av vekst med et øye for å få fart på Consignors utvikling både organisk og gjennom oppkjøp."

"Vi er glade for å slå oss sammen med Peter og teamet hans og har stor tro på at de er riktig plattform å støtte i denne spennende sfæren," la Mario Razzini til, Principal ved Francisco Partners, som også vil være med i Consignor-styret.

Aabø-Evensen & Co bistod Francisco Partners i forbindelse med transaksjonen i alle juridiske forhold knyttet til oppkjøpet, inkludert forhandling av transaksjonsdokumentene.

For å se Francisco Partners sin pressemelding, vennligst klikk her.

Vi tror også du vil like

A clear and bold header