20220914_Aabø_Evensen_125.jpg2

20220914_Aabø_Evensen_125.jpg2

Advokatundersøkelsen 2018: Aabø-Evensen & Co rangert som et av Norges ledende advokatfirma innen fusjoner og oppkjøp

15 februar, 2018 Rangeringer

Den 20. utgaven av Finansavisens årlige advokatundersøkelse ble publisert i 15. februar. Aabø-Evensen er nok en gang rangert som et av Norges ledende M&A Advokatfirmaer og ble tildelt en andreplass i kategorien beste M&A-advokatfirma i Norge.

Den årlige undersøkelsen rangerer advokater i 23 kategorier, og det er ikke lov til å stemme på eget firma. Ole Kristian Aabø-Evensen er igjen rangert som Norges beste transaksjonsadvokat, og får totalt 100 poeng fra sine konkurrenter. Dette er 53 poeng foran nr. 2 på listen.

"I dag er jeg meget stolt av å være en partner i vårt firma. Våre partnere ble rangert blant Norges ledende advokater innen kategoriene og våre viktigste praksisområder; Fusjoner og oppkjøp og kapitalmarkeder og børsnoteringer.
Personlig er jeg veldig takknemlig for å bli rangert av våre konkurrenter som beste transaksjonsadvokat i Norge. Først og fremst er dette en anerkjennelse av den iherdige innsatsen som teamet vårt gjør. Tusen takk til alle som stemte på oss", sier Ole Kristian Aabø-Evensen.

For å se undersøkelsen i sin helhet, besøk http://www.finansavisen.no/  for å be om en kopi eller klikk her for å se den nevnte delen av undersøkelsen.

Vi tror også du vil like

A clear and bold header