20220914_Aabø_Evensen_008

20220914_Aabø_Evensen_008

Esoft kjøper Inviso

28 september, 2022 Transaksjoner

Foto: Esoft Systems A/S

Den 6. september 2022 inngikk Esoft, et markedsføringsselskap for eiendomsmeglerbransjen med base i Danmark, avtale om å overta aksjene i Inviso AS - Norges største byrå for boligfoto og visuelle tjenester til eiendomsmarkedet. Transaksjonen omfatter også det heleide datterselskapet Sikt Bolig AS og det spanske datterselskapet Inviso House S.L.

-Det er en perfekt match. Vi har samarbeidet med Inviso på et strategisk nivå i over 10 år, og med Inviso sin markedsposisjon, deres landsdekkende fotografoppsett og et sterkt lederteam, anser vi Inviso å være det aller beste alternativet for å styrke Esofts markedsposisjon i Norge, sier Ian Holmgaard, CEO i Esoft.

Esoft bistår eiendomsbransjen med markedsføring, salg og utleie av boliger, og oppkjøpet av Inviso vil dermed vesentlig styrke selskapets markedsposisjon. Inviso ble etablert i 2004 og omsatte for over NOK 133 millioner i 2021.

Aabø-Evensen har bistått Esoft og Polaris med rådgivning i forbindelse med transaksjonen. Polaris er et nordisk investeringsselskap lokalisert i København.

Les Esofts fullstendige pressemelding her.

Vi tror også du vil like

A clear and bold header