20220914_Aabø_Evensen_008

20220914_Aabø_Evensen_008

EG kjøper Front Systems AS og forsterker satsingen på digitalisering av varehandelen

3 juni, 2021 Transaksjoner

Den 1. juni 2021, fullførte EG oppkjøpet av det norske SaaS-selskapet, Front Systems AS. EG styrker dermed sin posisjon som en foretrukket partner for digitale løsninger for varehandel i Norden.

Med oppkjøpet av Front Systems AS, styrker EG sitt eksisterende utvalg av IT-løsninger for detaljhandelsindustrien med en brukervennlig skybasert løsning for butikker og butikkjeder. Løsningen vil utfylle EGs eksisterende løsninger for større butikkjeder i Norden.

I Front Systems-løsningen kombineres alle salgskanaler i sanntid, slik at alle butikkmedarbeidere kan levere sømløse shoppingopplevelser.

- Med oppkjøpet av Front Systems er EG nå en av de sterkeste og mest erfarne leverandørene av digitale løsninger til detaljhandelen i Norden. Vi ønsker å engasjere hele markedet og styrke vår posisjon betydelig innen eksempelvis klesindustrien. Bedriftskulturen i Front Systems er unik og passer godt for EG. Vi ser frem til å samarbeide tett med Front Systems i fremtiden, sier Erik Tomren, administrerende direktør i EG Retail.

Marius Lindholt, CEO i Front Systems, er spent på å være en del av EG;

- EG er en solid og anerkjent aktør i det nordiske markedet, og de støtter Front Systems visjon. Med sin inngående kompetanse fra bransjen, og ikke minst innen teknologi, vil EG tilføre et positivt bidrag til den videre utviklingen av Front Systems. Med EG som eier vil vi ha tilgang til ekspertise og ressurser som gjør det mulig for oss å akselerere ytterligere innovasjon og utvikling, og dermed opprettholde vår posisjon som en av de mest innovative aktørene i markedet. Front Systems har etablert seg i Danmark, og vi ser frem til videre vekst i det danske markedet sammen med EG.

Med oppkjøpet av Front Systems vil EG Retail ha 190 ansatte som leverer løsninger til mer enn 500 kunder med over 8000 butikker i mer enn 20 land.

Aabø-Evensen har sammen med DAHL Advokatpartnerselskab (Danmark), bistått som juridiske rådgivere til EG i forbindelse med transaksjonen.

For å se EGs fullstendige pressemelding, vennligst klikk her.

 

Vi tror også du vil like

A clear and bold header