20220914_Aabø_Evensen_008

20220914_Aabø_Evensen_008

Daniel Arvidsson rykker opp som advokat

16 desember, 2022 Fagartikler

Vi er stolte av å kunne gratulere Daniel Arvidsson med advokatbevillingen.

Daniel Arvidsson går med det fra å være advokatfullmektig til å bli advokat i Aabø-Evensen. Han er opprinnelig svensk jurist og begynte i firmaet i oktober 2020. Siden da har han bistått både nasjonale og internasjonale klienter med M&A, kapitalmarkedstransaksjoner og tvisteløsning.

Under svarer han på noen spørsmål om endringen, læringskurven han har hatt og hvilke oppgaver og utfordringer han ser frem til å bryne seg på.

Gratulerer med advokatbevillingen. Hvordan føles det?

- Takk så mye. Det føles veldig bra. For meg er advokattittelen et kvalitetsstempel og et bevis på at jeg oppfyller de høye kravene som stilles til de som ønsker å kalle seg advokat.

Synes du veien til å bli advokat var utfordrende?

- Alt har sine egne utfordringer. Det har også vært en bratt utviklingskurve der mine prinsipaler og kolleger, som alle er veldig opptatt av at jeg skal lykkes, hele tiden utfordret og presset meg fremover. Det er en av grunnene til at jeg ble advokat på så kort tid.

Hva tror du blir den største forskjellen nå som du går over til advokatstillingen?

- Jeg tror at stillingen som advokat vil innebære økt fokus på å forstå samspillet mellom loven og klientens kommersielle interesser, og derigjennom kunne ivareta klientens interesser på en enda bedre måte. Det vil også stilles høyere krav til å få oppdrag til firmaet og her ser jeg frem til å utvide nettverket mitt i Norge og internasjonalt.

Hva er det beste med å jobbe i et advokatfirma med fokus på M&A og kapitalmarkedstransaksjoner?

- Det juridiske arbeidet er svært variert. Du vet aldri hvilke oppdrag som kommer inn. Det er det som gjør jobben min så spennende. Hos oss kommer du også veldig tett på transaksjonen. Dermed utvikler du din kommersielle tenkning.

Hvorfor skal man søke seg til Aabø-Evensen?

- Ønsker du å jobbe bredt med M&A og kapitalmarkedstransaksjoner, men også ha muligheten til å gå dypere inn i enkelte områder, så er vi det rette stedet for deg.

 

 

Vi tror også du vil like

A clear and bold header