forside-bg6

Din samarbeidspartner på veien til en vellykket transaksjon

Menneskene
Kontakt oss

kompetanse

Dette gjør vi

Aabø-Evensen er din juridiske rådgiver innen fusjoner og oppkjøp (M&A) og kapitalmarkedstransaksjoner. Vi forstår de kommersielle og industrielle aspektene ved en transaksjon. Med høy faglig kompetanse og et bredt erfaringsgrunnlag yter vi juridisk rådgivning som sikrer deg en vellykket transaksjon.

Se vår kompetanse

dette-er-oss

"Advokatene i Aabø-Evensen er dyktige og besitter kompetansen jeg har behov for. I tillegg er de omgjengelige og har en god tilnærming til problemstillingene. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt."

Sitat fra Kunde 2020

aaboevensen-menneskene21

 

Om oss

Slik jobber vi

Det er en myte at det må mange advokater til for å løse store transaksjoner. Våre oppdrag gjennomføres med små team av dyktige og erfarne advokater. Vi leverer skreddersøm av høy kvalitet. Som kunde vil du oppleve å få et eksklusivt produkt tilpasset dine behov.

Les mer om oss

ET UTVALG transaksjoner

Transaksjoner

November 2020

Sale of 65% of the shares in Timex Group to the Baupost Group, LLC

UNDISCLOSED

Legal advisor to The Sellers and to Timex Group's board of directors

August 2020

Bansoft has acquired Concent

UNDISCLOSED

Legal advisor to Banqsoft and KMD

July 2020

US-based private equity firm Francisco Partners has acquired Consignor Group

NOK 1.5 billion

Legal advisor to Francisco Partners

Se alle transaksjoner

Aktuelt

17. mars 2021

Aksjesalg, innmat eller fusjon? Dette må du vite

Valg av transaksjonsform bør du ta tidlig i prosessen, da beslutningen legger føringer for veien videre. Her får du vite hva alternativene innebærer. Vi har siden oppstarten vår i 2002 bistått i et...
Les mer
12. mars 2021

Intervju med studentmedarbeider Marlene Istad: «Gøy å se hvordan jussen praktiseres i virkeligheten».

Marlene Istad har jobbet hos oss som studentmedarbeider siden september 2018. Nå som hun er på oppløpssiden på jusstudiet, er også studentrollen hos oss snart et avsluttet kapittel. Vi tok en prat...
Les mer
19. februar 2021

Til topps i Finansavisens advokatundersøkelse

For 23. år på rad presenterer Finansavisen Jus Norges største advokatundersøkelse. Aabø-Evensen rangeres som beste firma innen fusjoner og oppkjøp (M&A) og Partner Ole Kristian Aabø-Evensen, blir for...
Les mer

dette-er-oss2

"Advokatene i Aabø-Evensen har bred kompetanse og kunnskap om hva som er markedspraksis. De kjenner godt avtalestrukturer, og de er kreative i måten de posisjonerer seg på i forhandlinger."

 

Sitat fra kunde 2020

MENNESKENE

Dette er oss

Vi vet at valg av advokat ofte baseres på kompetanse og erfaring. Vårt team består av engasjerte advokater med høy tverrfaglig kompetanse. Vi har lang erfaring fra komplekse transaksjoner, og kan dermed effektivt identifisere løsninger for å sikre dine interesser. 

Menneskene
forside-bg

Kan vi hjelpe deg?

Kontakt oss
francisco partners
roko-300x109
scottishsalmoncompany-logo
tenzingPE