20220914_Aabø_Evensen_008

20220914_Aabø_Evensen_008

Scandinavian Beauty kjøper Eger Skin Clinic

1 mars, 2023 Transaksjoner

Foto:  E24

Annkarin Svendsen som er grunnlegger av Karl Johan Hud- og kroppspleie AS, som eier Eger Skin Clinic, valgte nylig å selge selskapet til Scandinavian Beauty.

Eger Skin Clinic er en ledende aktør innen hud- og kroppspleie og tilbyr et bredt utvalg behandlinger, blant annet injeksjonsbehandlinger, fettreduserende behandlinger, laserbehandlinger, voksing og hårfjerning. Klinikken består av et høyt kvalifisert team som er utdannet og kurset på toppnivå innen hud- og kroppsterapi, og flere av de 24 ansatte ved klinikken har bakgrunn og utdannelse som sykepleiere. Eger Skin Clinic jobber for å være oppdatert på de beste og mest veldokumenterte behandlingsmetodene på markedet til enhver tid.

Klinikken som ligger på Karl Johan har eksistert siden 2001. Scandinavian Beauty med Fredrik Solstad og Petter Stordalen i spissen var ikke i tvil om hvor de skulle investere:   

  • "Når vi så Eger var det klart for oss at denne merkevaren var Ferrarien i bransjen. Dette er den som setter bransjestandarden", sa Stordalen til E24.

Aabø-Evensen har bistått Eger Skin Clinic som juridisk rådgiver i forbindelse med transaksjonen.

Les mer i avisen E24 ved å klikke her.

Vi tror også du vil like

A clear and bold header