20220914_Aabø_Evensen_008

20220914_Aabø_Evensen_008

nShift kjøper Webshipper

27 september, 2021 Transaksjoner

nShift, en global leverandør av løsninger innen skytjenester for nettbutikker, forhandlere, produsenter og tredjepartslogistikk-selskaper, har kjøpt Webshipper, en ledende plattform for administrering av skytjenester. Selskapet betjener over 5000 nettbutikker i Danmark. Aabø-Evensen har sammen med Plesner Advokatpartnerselskab, bistått nShift.

Webshipper er det første danske selskapet som blir kjøpt opp av nShift, og vil slutte seg til svenske Returnado (rebrandet til nShift Return siden oppkjøpet av nShift), for å legge til kritisk teknologi til nShifts plattform for administrering av skytjenester.

nShift eies av to ledende teknologiinvestorer, Marlin Equity Partners og Francisco Partners, som begge støtter nShifts leveranser av den mest innovative og fullstendige pakken med fraktfunksjonalitet, geografisk dekning, domenekunnskap og teknisk ekspertise tilgjengelig på markedet.

Marlin Equity Partners er et globalt investeringsselskap med over USD 7 milliarder kapital under forvaltning.

Francisco Partners er et globalt investeringsselskap med over USD 25 milliarder i eiendeler under forvaltning.

Aabø-Evensen, har sammen med danske Plesner Advokatpartnerselskab, bistått som lokale juridiske rådgivere for nShift i forbindelse med transaksjonen. Aabø-Evensen har bistått Francisco Partners ved flere oppkjøp i det siste, inkludert sammenslåingen av Unifaun og Consignor, som nylig har blitt rebrandet til nShift.

For å se nShifts fullstendige pressemelding, kan du klikke her.

 

 

Vi tror også du vil like

A clear and bold header