Aabø-Evensen & Co er et Oslo-basert nisjefirma innen M&A og kapitalmarkedstransaksjoner. Vårt fokus på høy faglig kompetanse i kombinasjon med bransjeforståelse, bidrar til å sikre våre klienter de beste løsningene. Vi opplever for tiden stor etterspørsel etter våre tjenester og er derfor på jakt etter dyktige og fremoverlente advokater som vil bli en del av vårt team.

Aabø-Evensen & Co søker nå 5 advokater / advokatfullmektiger innen M&A og kapitalmarked, skatt og avgift

Oslo, 20.08.2019

Aabø-Evensen & Co er rådgiver for flere av Norges mest innovative og spennende selskaper. Vi arbeider i tett samarbeid med våre klienters øvrige rådgivere og med selskapets øverste ledelse. En vesentlig del av våre oppdrag er internasjonalt rettet. 

Vår fremste rolle er å bistå våre klienter med å fatte gode beslutninger og veilede dem for å nå deres mål. Arbeidsoppgavene omfatter løpende juridisk bistand med tilrettelegging og gjennomføring av ulike transaksjoner - herunder oppkjøp, fusjoner, fisjoner, børsnoteringer restruktureringer, finansiering (egenkapital, bank og obligasjoner), prosjektstyring og koordinering av internasjonale rådgivere. Felles for de ulike transaksjonene er at de har skatte- og avgiftsmessige implikasjoner og vi har derfor også behov for medarbeidere som har bakgrunn innen dette fagområdet.

Våre forventninger til kandidatene

De rette kandidatene bør ha minst 2-3 års erfaring innen ett eller flere av våre fagområder og ha gode engelskkunnskaper.

Du blir drevet av å jobbe kundeorientert og selvstendig med komplekse prosesser. Av personlige egenskaper ser vi etter deg som er god til å skape relasjoner og som utstråler en positiv og offensiv holdning til faget så vel som til dine kolleger. Du er serviceorientert som person og sier ikke nei takk til en utfordring.

Hvilke muligheter får du hos oss?

Hos oss vil du få mulighet til å arbeide med utfordrende oppgaver i et stimulerende miljø med erfarne advokater og partnere.

Vi ønsker å satse på deg, og vil legge til rette for at du har vekstmuligheter i løpet av din karriere. Gjennom det daglige arbeidet, tilbyr vi omfattende faglig opplæring innen våre virksomhetsområder. For å sikre deg en raskest mulig utvikling, vil du hos oss få tildelt en erfaren partner som veileder.

Vi forstår at fleksibilitet er avgjørende for å kunne holde på dyktige medarbeidere. Derfor legger vi til rette for at våre ansatte skal føle seg ivaretatt i ulike livsfaser. For at du skal oppleve trivsel på arbeidsplassen samt få muligheten til å finne din egen balanse mellom det personlige og profesjonelle liv, fokuserer vi på en resultatorientert tilnærming til arbeidsoppgavene.

Har du lyst til å bli en del av et faglig sterkt team innen transaksjonsjuridisk bistand og bli med på reisen til et advokatfirma i sterk vekst, hører vi gjerne fra deg. Den rette personen vil få muligheten til å øve stor innflytelse og påvirkning internt i organisasjonen.

CV, søknadsbrev og vitnemål fra høyere utdanning sendes til rekruttering@aaboevensen.com innen 9. september 2019.

For mer informasjon om stillingene ta gjerne kontakt med daglig leder Torstein Schroeder på tlf 982 23 030 eller partner Henning Raa på tlf 917 86 479.

 

Kontakt Praktisk info

Tlf: +47 982 23 030

Tlf: +47 917 86 479

Arbeidsgiver: Aabø-Evensen & Co Advokatfirma AS

Besøksadresse: Karl Johans gate 27, 0159 OSLO

Søknadsfrist: 09.09.2019

Tittel: Advokat/ Advokatfullmektig

Sektor: Privat

Omfang: Fast

Antall stillinger: 3-5